Alkollü sürücü otomobili ile alt geçide düştü - Konya Haber TVKonya Haber TV

28 Mart 2024 - 23:19

Alkollü sürücü otomobili ile alt geçide düştü

reklam
Alkollü sürücü otomobili ile alt geçide düştü
Son Güncelleme :

31 Ağustos 2022 - 9:06

146 views
reklam

Konya’da sabah saatlerinde alkollü sürücü otomobili ile alt geçide düştü. Otomobilde yolcu olarak bulunan 1 kişi yaralandı. Sürücünün ise 163 Promil alkollü olduğu öğrenildi.

Alkollü sürücü otomobili ile alt geçide düştü

Olay sabah saatlerinde Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi – Borsa köprülü Kavşağı alt geçidinde meydana geldi.

İddiaya göre Yeni İstanbul Caddesinden kent merkezine doğru seyir halinde olan 06 AEK 142 plakalı otomobil, sürücüsü Ahmet K’nin direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu demir bariyerlere çarptıktan sonra Borsa Köprülü Kavşağı alt geçidine düştü.

Kazada, araçta yolcu olarak bulunan Ufuk G., başından yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yapılan alkol testinde Sürücü Ahmet K’nin 163 Promil alkollü olduğu öğrenildi. Otomobil çekici otoparka kaldırıldı. (Haber- Kerim Cengil)

Kaynak:KONHABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam