EVİN BAHÇESİNİ SULARKEN, PARMAĞINI AKREP SOKTU - Konya Haber TVKonya Haber TV

20 Nisan 2024 - 12:27

EVİN BAHÇESİNİ SULARKEN, PARMAĞINI AKREP SOKTU

reklam
EVİN BAHÇESİNİ SULARKEN, PARMAĞINI AKREP SOKTU
Son Güncelleme :

02 Eylül 2022 - 8:55

175 views
reklam

AKSARAY’da evin bahçesini sularken parmağını akrep sokan ve Fazlı Aydın (54), kalbinde ritim bozukluğunun da oluşması sonucu tedaviye alındı.

AKSARAY’da evin bahçesini sularken parmağını akrep sokan ve Fazlı Aydın (54), kalbinde ritim bozukluğunun da oluşması sonucu tedaviye alındı. Olay, dün Sarıyahşi ilçesinde Fazlı Aydın’a ait müstakil evin bahçesinde meydana geldi. Fazlı Aydın, bahçesini sularken parmağını akrep soktu. Parmağındaki ağrının artması üzerine hastaneye giden Aydın, tedaviye alındı. Parmağını arı soktuğunu zannettiğini belirten Aydın, şunları söyledi

Bahçede sulama yaparken bir anda elimde ağrı oldu. Arı soktuğunu sandım. Daha sonra baktım ki o bölgede akrep var. Onun soktuğunu anladım. Zamanla ağrı şiddetini artırdı. Sonra hastaneye gittim. Hastaneye gittiğimde kalbimde ritim bozukluğu oluştuğu anlaşıldı. Sonra ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldım.

Kaynak: DHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam