Konya’da 9 Motosiklet Hırsızı Yakalandı - Konya Haber TVKonya Haber TV

19 Nisan 2024 - 19:29

Konya’da 9 Motosiklet Hırsızı Yakalandı

reklam
Konya’da 9 Motosiklet Hırsızı Yakalandı
Son Güncelleme :

10 Mayıs 2023 - 6:59

217 views
reklam

Konya’da polis ekiplerinin çalışmasıyla 9 ayrı motosiklet hırsızlığı yapan 9 şahıs yakalandı. Şahıslar hakkında adli işlem başlatılırken yaşanan bir motosiklet hırsızlığı güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Meram Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, gerçekleşen faili meçhul olayların çözümlenmesi ve şüphelilerinin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler izledikleri yüzlerce güvenlik kamerasıyla, 9 ayrı motosiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlığını gerçekleştiren 9 şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Polis ekiplerince 7 suç kaydı olan M.M. (25), M.S. (21), 13 suç kaydı bulunan A.T. (29), 7 suç kaydı bulunan M.S. (31), 14 suç kaydı bulunan M.F. (18), 4 suç kaydı bulunan A.H. (21), 2 suç kaydı bulunan M.H. (34), A.A. (18) ve 5 suç kaydı bulunan A.N. (18) yakalanarak gözaltına alındı. Emniyete götürülen şahıslar hakkında adli işlem başlatılırken ele geçirilen motosikletler sahiplerine teslim edildi.

Hırsızlık anı kamerada

Yaşanan elektrikli bisiklet hırsızlığı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde bisikletle gelen 2 şahsın öncelikle tespit ettikleri elektrikli motosikleti bir süre gözlemlediği, şahıslardan birinin elektrikli motosikletin yanına gittiği, diğer şahsın ise bisikletle gözcülük yaptıktan sonra demir makasını arkadaşına verdiği ve demir makasıyla kilidi keserek elektrikli motosikleti alıp oradan uzaklaştıkları görülüyor.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam