Konya’da toplamda 235 yıl hapis cezası bulunan 75 şahıs yakalandı - Konya Haber TVKonya Haber TV

29 Mart 2024 - 02:15

Konya’da toplamda 235 yıl hapis cezası bulunan 75 şahıs yakalandı

reklam
Konya’da toplamda 235 yıl hapis cezası bulunan 75 şahıs yakalandı
Son Güncelleme :

05 Nisan 2023 - 12:18

187 views
reklam

Konya’da polis ekipleri çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı çıkarılan ve toplamda 235 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 75 şahıs düzenlenen operasyonlarla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri; kasten yaralama, yağma, hırsızlık, gasp gibi çeşitli suçlardan aranması olan 75 şahsı yakalamak için harekete geçti. 1 hafta süren çalışmaların ardından polis ekipleri gizlendikleri adreslerde tespit edilen şahısları düzenlenen operasyonlarla yakaladı.

Toplamda 235 yıl kesinleşmiş hapis cezası

Hakkında birden fazla kişi ile birlikte geceleyin yağma suçundan 41 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan K.Y. isimli şahıs gizlendiği adresin tespit edilmesinin ardından polis ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonla kıskıvrak yakalandı. Hakkında hırsızlık suçundan 26 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ş.İ., yine hırsızlık suçundan 23 yıl hapis cezası bulunan S.D. ve 21 yıl hapis cezası almış olan K.R. isimli şahıslar gizlendikleri adreste yakalandı. Silahlı yağma suçundan 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ö.Y. de ekipler tarafından yakalandı. Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı operasyonlarla yakalanan şahısların toplam 235 yıl kesinleşmiş hapis cezasının olduğu öğrenildi. 41 şahıs cezaevine gönderilirken 34 şahıs adli mercilere teslim edildi.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam