Seydişehir’de Okul Servisi Şoförlerine Güvenli Trafik Eğitimi Verildi - Konya Haber TVKonya Haber TV

27 Nisan 2024 - 17:41

Seydişehir’de Okul Servisi Şoförlerine Güvenli Trafik Eğitimi Verildi

reklam
Seydişehir’de Okul Servisi Şoförlerine Güvenli Trafik Eğitimi Verildi
Son Güncelleme :

17 Şubat 2024 - 7:41

50 views
reklam

Konya’nın Seydişehir ilçesinde okul servisi ile öğrenci taşımacılığı yapan servis şoförlerine güvenli trafik eğitimi verildi. İlçe Jandarma Komutanlığı ile Şoförler Odası Başkanlığı’nın koordinesinde, şoförlere güvenli trafik ve kötü hava şartlarında araç kullanma eğitimi verildi, servis araçları denetlendi. Ayrıca öğrencilerin can ve mal güvenliğini tehlikeye sokmadan güvenli sürüş eğitimleri ile hız kuralları konularında bilgi verildi.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde okul servisi ile öğrenci taşımacılığı yapan servis şoförlerine güvenli trafik eğitimi verildi.

İlçe Jandarma Komutanlığı ile Şoförler Odası Başkanlığı’nın koordinesinde, şoförlere güvenli trafik ve kötü hava şartlarında araç kullanma eğitimi verildi, servis araçları denetlendi.

Ayrıca öğrencilerin can ve mal güvenliğini tehlikeye sokmadan güvenli sürüş eğitimleri ile hız kuralları konularında bilgi verildi.

Büyükbaş hayvanlara şap aşısı yapıldı, küpe takıldı

Seydişehir’de İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, kırsal mahallelerdeki hayvanlara şap aşısı yaptı, küpe taktı.

Veterinerler tarafından yürütülen programlı çalışma kapsamında, 10 kişilik ekip, çeşitli mahallelerdeki 25 bine yakın büyükbaşı denetleme çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler, büyükbaş hayvanları olası tehlikelere karşı korumak için yaptıkları şap aşısının yanında ayrıca küpeleri eksik olan hayvanlara da küpe takıyor.

Kaynak: AA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam