Başkan Altay mezun olduğu Konya Lisesi’nde - Konya Haber TVKonya Haber TV

29 Mart 2024 - 04:17

Başkan Altay mezun olduğu Konya Lisesi’nde

reklam
Başkan Altay mezun olduğu Konya Lisesi’nde
Son Güncelleme :

13 Ekim 2021 - 13:05

672 views
reklam

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mezun olduğu Konya Lisesi’ni ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mezun olduğu Konya Lisesi’ni ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mezunu olduğu Konya Lisesi’ni ziyaret etti. Konya’nın tarihi okullarından olan ve eğitim hayatında kendisi için ayrı bir yere sahip Konya Lisesi ziyaretinde Başkan Altay, okul hatıralarını tekrar yaşadı. Sınıfları tek tek gezerek öğretmenler ve öğrencilerle sohbet eden Altay, “Konya Lisesi’nin hayatımdaki yeri ayrı. Lise arkadaşlarımla birlikte koridor ve sınıflarında çok anımız var. Konya Lisesi’nde genç arkadaşlarımla birlikte olmak ayrı duygular yaşattı. Her biri bizim için çok değerli. Bu vesileyle üzerimde emeği olan öğretmenlerimi de saygıyla selamlıyorum” diye konuştu.

Başkan Altay mezun olduğu Konya Lisesi'nde
Başkan Altay mezun olduğu Konya Lisesi'nde
Başkan Altay mezun olduğu Konya Lisesi'nde

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam