4 İlde Bazı Alanlar Turizm Merkezi İlan Edildi - Konya Haber TVKonya Haber TV

28 Mart 2024 - 17:58

4 İlde Bazı Alanlar Turizm Merkezi İlan Edildi

reklam
4 İlde Bazı Alanlar Turizm Merkezi İlan Edildi
Son Güncelleme :

23 Şubat 2023 - 8:12

151 views
reklam

Antalya, Ankara, Konya ve Giresun’da bazı alanlar turizm merkezi ile kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi ilan edildi.

Antalya, Ankara, Konya ve Giresun’da bazı alanlar turizm merkezi ile kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi ilan edildi.

4 ilde bazı alanların turizm merkezi ile kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi ilan edilmesine dair Cumhurbaşkanı kararı bugünkü Resmi Gazete’de yayınlandı. Cumhurbaşkanı kararı ile Antalya’nın Kemer ilçesindeki Arslanbucak bölgesi turizm merkezi, Ankara’nın Kahramankazan ilçesine bağlı Soğucak bölgesi termal kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi, Konya’nın Hüyük ilçesindeki İmrenler Yaylası da kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi olarak tespit ve ilan edildi.

GİRESUN’DAKİ YAVUZKEMAL YAYLASI TURİZM MERKEZİ’NİN SINIRLARI DA DEĞİŞTİRİLDİ

Giresun’daki Yavuzkemal Yaylası Turizm Merkezi’nin sınırları da değiştirilerek kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi olarak tespit ve ilan edilmesi kararlaştırıldı.

Kararlar, 2634 sayılı Turizmi Teşvik Kanunu’nun 3’üncü maddesi gereğince verildi.

Kaynak: ANKA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam