Konya’da YKS’de ilk 100’e giren öğrenciler protokolle buluştu - Konya Haber TVKonya Haber TV

24 Nisan 2024 - 04:09

Konya’da YKS’de ilk 100’e giren öğrenciler protokolle buluştu

reklam
Konya’da YKS’de ilk 100’e giren öğrenciler protokolle buluştu
Son Güncelleme :

16 Eylül 2022 - 12:27

146 views
reklam

Konya’da 2022 YKS’de ilk 100’e giren öğrenciler, Konya Valisi Vahdettin Özkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay tarafından kabul edildi.

Konya’da 2022 YKS’de ilk 100’e giren öğrenciler, Konya Valisi Vahdettin Özkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay tarafından kabul edildi.

Öğrencileri makamında kabul eden Vali Özkan, Konya’dan ilk 100’de 14 derece yapan 12 öğrencinin bulunmasının çok önemli bir başarı olduğunu belirterek, öğrencilere ve bu başarılarında emeği olan herkese teşekkür etti.

Öğrencilerle kazandıkları üniversite ve bölümleri hakkında bir süre sohbet eden Özkan, başarılarından dolayı öğrencileri, başarıda pay sahibi olan ailelerini, öğretmenlerini ve okul idarecilerini tebrik etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da YKS’de ilk 100’e giren Konyalı öğrencileri ve ailelerini ağırladı.

Öğrencileri elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik eden Altay, “Başarılarınız daim olsun inşallah. Ülkemize, şehrimize, vatanımıza hayırlı işler yapacağınızdan eminim. İyi okullara gideceksiniz ama Konya’yı da gönlünüzden çıkarmayın. Konya’yı temsil ettiğinizi unutmayın. Konyalıları temsil etmeniz de bizim açımızdan çok gurur verici. İnşallah bundan sonra sizleri güzel yerlerde görürüz.” ifadesini kullandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit de Konya’nın üstün başarılar sağlayan gençler yetiştiren bir şehir olduğunu belirtti.

Kaynak: AA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam