MHP Kulu İlçe Yönetimi, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı’yı ziyaret etti - Konya Haber TVKonya Haber TV

29 Mart 2024 - 08:28

MHP Kulu İlçe Yönetimi, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı’yı ziyaret etti

reklam
MHP Kulu İlçe Yönetimi, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı’yı ziyaret etti
Son Güncelleme :

08 Mart 2021 - 9:52

345 views
reklam

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kulu İlçe Başkanı Fatih Toklucu ve beraberindeki heyet, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı’yı ziyaret ederek, yatırımlar için destek istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kulu İlçe Başkanı Fatih Toklucu ve beraberindeki heyet, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı’yı ziyaret ederek, yatırımlar için destek istedi.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Toklucu, yapılması ve hızlandırılmasını istedikleri yatırımları dosya halinde Mustafa Kalaycı’ya sunduklarını belirtti.

Toklucu, “İlçemizde istihdamın artırılması ve milli ekonomiye katkı sağlamak ve gençlerimizin yurt dışına göçünü engellemek için önemli olan Kulu Organize Sanayi Bölgesinin acil bir şekilde hayata geçirilmesi gerekmektedir.” dedi.

İlçenin ihtiyaçlarının en kısa zamanda hayata geçirilmesini beklediklerini ifade eden Toklucu, talepte bulundukları ve Kalaycı’ya ilettikleri hizmetleri başlıklar halinde şöyle sıraladı:

“Kızılırmak suyunun ilçeye getirilmesi, nitelikli okul ve fen lisesi açılması, 4 yıllık sağlık yüksekokulu, ticaret odası kurulması, Düden Gölü’nün kurumasını önlemek için gerekli tedbirlerin alınması, Gökgöl kuş cennetinin korunması için kanalizasyon çalışmasının yapılması.”

Kaynak: AA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam