ŞEHİT PİYADE ER HALİL SELTAN, HATAY’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI - Konya Haber TVKonya Haber TV

25 Nisan 2024 - 12:03

ŞEHİT PİYADE ER HALİL SELTAN, HATAY’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

reklam
ŞEHİT PİYADE ER HALİL SELTAN, HATAY’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Son Güncelleme :

06 Ocak 2023 - 13:26

200 views
reklam

KONYA’da askeri aracın yoğun sisin etkili olduğu yolda TIR’a çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında şehit olan Piyade Er Halil Seltan (21), memleketi Hatay’ın Dörtyol ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

KONYA’da askeri aracın yoğun sisin etkili olduğu yolda TIR’a çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında şehit olan Piyade Er Halil Seltan (21), memleketi Hatay’ın Dörtyol ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Kaza, dün Konya- Adana Karayolu’nda meydana geldi. Seyir halindeki askeri araç yoldaki yoğun sis nedeniyle önünde ilerleyen TIR’a arkadan çarptı. Kazada, Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Uğur ile er Halil Seltan şehit oldu. Aracın sürücüsü er Mustafa Çiftçi ve Er Muhammet Can Öklü ise yaralandı. Yaralı askerler ambulansla kaldırıldıkları Konya Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Şehitlerin naaşları ise incelemelerin ardından morga götürüldü.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Şehit Piyade Er Halil Seltan’ın naaşı sabah saatlerinde Konya’da düzenlenen askeri törenin ardından memleketi Hatay’ın Dörtyol ilçesine getirildi. Bekar olduğu ve 3 ay sonra tezkere alacağı öğrenilen şehidin cenazesi, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından ilçedeki Velioğlu Mezarlığı’na getirildi. 6 kardeşin en küçüğü olduğu öğrenilen şehit Seltan için askeri tören düzenlendi. Törende şehidin yakınları, güçlükle ayakta durabildi. Şehit Seltan, gözyaşları arasında toprağa verildi. (DHA)

Kaynak: DHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam