Belediye başkanı Nurettin Akbuğa’nın aracı kaza yaptı: 1 ölü, 2 yaralı - Konya Haber TVKonya Haber TV

29 Mart 2024 - 15:20

Belediye başkanı Nurettin Akbuğa’nın aracı kaza yaptı: 1 ölü, 2 yaralı

reklam
Belediye başkanı Nurettin Akbuğa’nın aracı kaza yaptı: 1 ölü, 2 yaralı
Son Güncelleme :

25 Ekim 2021 - 9:37

293 views
reklam

Konya’nın Tuzlukçu İlçe Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa’nın arabası, Akşehir ilçesi yakınlarında kaza yaptı. Yaşanan kazada araçtaki bir yolcu yaşamını yitirirken, başkan ve şoför yaralandı. Akbuğa kazadan sonra yaptığı açıklamada, hayatını kaybeden Abdullah Azmi Uyar’a başsağlığı diledi.

Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa’nın da içerisinde yer aldığı aracın, Akşehir ilçesinde kaza yapması sonucu araçtaki yolcu Abdullah Azmi Uyar hayatını kaybetti. Başkan ve araç şoförü de yaralandı.

KAMYONA ARKADAN ÇARPTILAR

Akşehir Antalya Yolu Engili Mahallesi yakınlarındaAtilla Özsoy yönetimindeki 06 FV 5047 plakalı Peugeot marka otomobil, seyir halinde olan R.U. (37) yönetimindeki 42 YF 252 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada, otomobilin bulunan yolculardan Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, araç şoförü Atilla Özsoy kazayı yaralı atlatırken, diğer yolcu Abdullah Azmi Uyar kaza yerinde hayatını kaybetti. Akşehir Devlet Hastanesine kaldırılan Başkan Akbuğa’nın kolunun kırıldığı, Atilla Özsoy’un ise kazayı hafif sıyrıkla atlattığı öğrenildi. Her iki yaralının da geceyi hastanede geçirecekleri öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

KAZADAN SONRA PAYLAŞIM YAPTI

Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa geçirdiği kaza ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Akşehir’de geçirmiş olduğumuz trafik kazasından birkaç kırıkla kurtuldum. Aynı araçta bulunduğum kardeşimiz Abdullah Azmi Uyar kazada hayatını kaybetti. Azmi kardeşime Allah’tan rahmet değerli ailesine başsağlığı dilerim. Telefonlara bakamıyorum.Arayıp soranlara teşekkür ederim.

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam