Saadet Partisi Konya Milletvekili Karaduman Van’da gazetecilerle buluştu - Konya Haber TVKonya Haber TV

19 Nisan 2024 - 11:08

Saadet Partisi Konya Milletvekili Karaduman Van’da gazetecilerle buluştu

reklam
Saadet Partisi Konya Milletvekili Karaduman Van’da gazetecilerle buluştu
Son Güncelleme :

19 Haziran 2021 - 13:36

363 views
reklam

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Van’da yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Van’da yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Kentteki bir otelde düzenlenen programda konuşan Karaduman, fırsat buldukça Van’ın sorunlarını meclise taşıdıklarını söyledi.

Kentin çevre yolunun yapılması ve sınır kapısının açılması için mücadele ettiklerini savunan Karaduman, şunları kaydetti:

“Ülkemizin asıl meselesi seçim değil geçimdir. Dolayısıyla Türkiye genelinde sayın genel başkanımızla bir geçim ittifakı kampanyasını başlattık. Türkiye’nin her yerinde geçim derdini gündeme getirmek, insanlarımızın asıl sorunlarını kamuoyuna taşıyabilmek, çözüm yöntemlerimizi ortaya koymak üzere Türkiye genelinde bir kampanyadan söz ediyoruz. Bu kampanyayla vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz, esnafımızla, çiftçilerimizle bir araya geliyoruz.”

Karaduman, ülkede ekonomik anlamda sıkıntıların yaşandığını, bu sorunların çözümü konusunda da politika ürettiklerini aktardı.

Programa, Saadet Partisi GİK üyesi Fetullah Erbaş, İl Başkanı Özay İlhan ve partililer katıldı.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Karaduman Van'da gazetecilerle buluştu
Saadet Partisi Konya Milletvekili Karaduman Van'da gazetecilerle buluştu

Kaynak: AA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam