Ümit Özdağ: Siz, ‘Zafer’ deyin, biz de şu sığınmacıları vatanlarına yollayalım - Konya Haber TVKonya Haber TV

28 Mart 2024 - 17:35

Ümit Özdağ: Siz, ‘Zafer’ deyin, biz de şu sığınmacıları vatanlarına yollayalım

reklam
Ümit Özdağ: Siz, ‘Zafer’ deyin, biz de şu sığınmacıları vatanlarına yollayalım
Son Güncelleme :

09 Kasım 2022 - 12:01

234 views
reklam

ZAFER Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Konya’da ziyaret ettiği esnafa “Siz, Zafer deyin, biz de şu sığınmacıları vatanlarına yollayalım” dedi.

ZAFER Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Konya’da ziyaret ettiği esnafa  “Siz, Zafer deyin, biz de şu sığınmacıları vatanlarına yollayalım” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bir dizi ziyaretler için Konya’ya geldi. İlk olarak Konya Baro Başkanı Oktay Unkur’u ziyaret eden Özdağ,  daha sonra adliye çevresindeki esnafı ziyaret etti.  Onlarla sohbet eden Özdağ, “Siz,  ‘Zafer’ deyin, biz de şu sığınmacıları vatanlarına yollayalım” dedi. Özdağ,  Konya’daki programı kapsamında Selçuklu Ziraat Odasını ve bölgedeki esnaf ziyaret edip, akşam saatlerinde de üniversite öğrencilerinin yoğunlukta olduğu Bosna Hersek Mahallesi’nde gençlerle buluşacak.

 

 

Kaynak: DHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam