reklam
reklam

Konya’nın Yeni Motorlu Sanayi Sitesi’nin ihalesi 12 Ocak’ta yapılacak - Konya Haber TVKonya Haber TV

18 Ekim 2024 - 18:30

Konya’nın Yeni Motorlu Sanayi Sitesi’nin ihalesi 12 Ocak’ta yapılacak

reklam
Konya’nın Yeni Motorlu Sanayi Sitesi’nin ihalesi 12 Ocak’ta yapılacak
Son Güncelleme :

14 Kasım 2020 - 8:39

254 views

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yeni Motorlu Sanayi Sitesi ihalesinin 12 Ocak’ta yapılacağını duyurdu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yeni Motorlu Sanayi Sitesi ihalesinin 12 Ocak’ta yapılacağını duyurdu.

Altay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Konya’nın, sadece bugünü için değil, geleceği için de çözümler ürettiklerini bildirdi.

Eski Sanayi ve Karatay Sanayinin, yıllardır konuşulan, fiziki yapısıyla kente hizmet etmekten uzak bir yapı haline dönüştüğünü belirten Altay, şunları kaydetti:

“İhale 12 Ocak’ta yapılacak. Bizimle anlaşan tüm esnafımıza teşekkür ediyorum. Konya’nın böyle önemli bir projesini hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum‘a, TOKİ Başkanımız Ömer Bulut ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Konya için tarihi bir müjdeyi böyle mübarek bir günde açıklamaktan mutluluk duyduğumu ifade ediyorum. Esnafımız ve Konyamız için hayırlı olsun.”

Konya'nın Yeni Motorlu Sanayi Sitesi'nin ihalesi 12 Ocak'ta yapılacak
Konya'nın Yeni Motorlu Sanayi Sitesi'nin ihalesi 12 Ocak'ta yapılacak

 

– Kaynak: AA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.