reklam
reklam

Konya’da 25 Bin Uyuşturucu Hap ile Yakalanan Avukat ve Arkadaşı Tutuklandı - Konya Haber TVKonya Haber TV

19 Eylül 2024 - 04:18

Konya’da 25 Bin Uyuşturucu Hap ile Yakalanan Avukat ve Arkadaşı Tutuklandı

reklam
Konya’da 25 Bin Uyuşturucu Hap ile Yakalanan Avukat ve Arkadaşı Tutuklandı
Son Güncelleme :

16 Eylül 2024 - 10:09

31 views

Konya’da narkotik polisinin yürüttüğü bir operasyonda, 25 bin uyuşturucu hap ile yakalanan avukat A.İ. ve arkadaşı İ.Ç., tutuklandı. Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, avukat A.İ.’yi bir süre takibe aldı ve farklı günlerde uyuşturucu kullandığını belirledi.

Geçtiğimiz hafta, A.İ. ve arkadaşı İ.Ç.’nin kendilerine ait olmayan bir araçla İstanbul’a gidip döndüğü tespit edildi. Araç, şehir merkezine döndükten sonra polis ekiplerince tekrar takibe alındı ve kontrol altına alındı. Yapılan incelemede aracın bagajında 25 bin uyuşturucu hap bulundu.

Avukat A.İ., emniyette verdiği ifadesinde, İstanbul’a müvekkiliyle ilgili bir dosya için gittiğini, orada uyuşturucu ticaretiyle ilgili bir konuşmaya dahil olduğunu ve 360 bin lira karşılığında uyuşturucu hapları aldığını söyledi. A.İ., bu uyuşturucuyu Konya’da kime vereceğini bilmediğini ifade etti. Arkadaşı İ.Ç. ise, sadece İstanbul’a gidip gelme amacıyla yola çıktıklarını ve uyuşturucudan bilgisi olmadığını belirtti.

Sentetik hapların piyasa değerinin 1 milyon 500 bin lira üzerinde olduğu belirlendi. A.İ. ve İ.Ç., çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca, avukat A.İ.’nin 7 Ekim 2021’de Konya Adliyesi bahçesinde silahlı saldırıya uğrayarak bacağından yaralandığı da öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.