reklam
reklam

Selçuklu’da Yaz Kurslarına Yoğun İlgi: Bin 59 Katılımcı Eğitim Aldı - Konya Haber TVKonya Haber TV

16 Eylül 2024 - 22:13

Selçuklu’da Yaz Kurslarına Yoğun İlgi: Bin 59 Katılımcı Eğitim Aldı

reklam
Selçuklu’da Yaz Kurslarına Yoğun İlgi: Bin 59 Katılımcı Eğitim Aldı
Son Güncelleme :

31 Ağustos 2024 - 12:48

34 views

Konya’nın Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen yaz dönemi kursları, yoğun bir katılımla sona erdi. Selçuklu Gelişim ve Teknoloji Akademisi ile Selçuklu Sanat Tasarım Atölyesi’nde gerçekleştirilen yaz kurslarına toplamda bin 59 kişi katıldı.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Okul Dışı Öğrenme Ortamlarımız yıl boyunca olduğu gibi yaz döneminde de yoğun ilgi gördü. Bu merkezlerde düzenlediğimiz eğitim programları, çocuklarımızın ve gençlerimizin yeteneklerini geliştirmesine ve kendilerini daha donanımlı bireyler olarak yetiştirmesine katkı sağladı” dedi.

Yaz dönemi boyunca Selçuklu Gelişim ve Teknoloji Akademisi’nde 678 katılımcı, 12 farklı branşta eğitim alırken; Selçuklu Sanat Tasarım Atölyesi’nde ise 381 katılımcı 5 branşta eğitim gördü. Başkan Pekyatırmacı, bu programların Türkiye Yüzyılı vizyonuna katkı sağlayarak, yeni nesillerin gelişimine destek olmayı sürdüreceklerini belirtti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.