reklam
reklam

Konya’da 25 yıl ameliyattan kaçan hastadan 750 gram prostat çıkarıldı - Konya Haber TVKonya Haber TV

18 Ekim 2024 - 11:38

Konya’da 25 yıl ameliyattan kaçan hastadan 750 gram prostat çıkarıldı

reklam
Konya’da 25 yıl ameliyattan kaçan hastadan 750 gram prostat çıkarıldı
Son Güncelleme :

12 Kasım 2022 - 8:33

305 views

Konya’da ameliyat olması gerektiğini bildiği halde korktuğu için yıllarca tedavisini erteleyen hastadaki zamanla büyüyerek 750 grama kadar ulaşan prostat başarıyla alındı.

Ahmet Akın, 25 yıl önce idrar yapamama şikayetiyle hastaneye başvurdu. Prostat ameliyatı olması gerektiğini öğrenen 75 yaşındaki Akın, korktuğu için tedaviyi yıllarca erteledi.

Son 4 yıldır şikayetleri iyice artan Akın, bu kez ameliyat olmaya karar verdi. Ancak prostatı 750 grama ulaştığı için gittiği hastanelerdeki doktorlar, bu büyüklükteki prostatı alamayacaklarını söyledi.

Medova Hastanesine başvuran Akın, kapalı yöntemle prostat dokusunu tamamen temizleyip dışarıya atabilen Holmium Lazer Prostat (HoLEP) yöntemiyle sağlığına kavuştu.

Kaynak:En Son Haber

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.