reklam
reklam

Konya’da İlk Kez Düzenlenen Slalom Yarışı ve Drift Gösterisi Büyük İlgi Gördü - Konya Haber TVKonya Haber TV

19 Eylül 2024 - 19:48

Konya’da İlk Kez Düzenlenen Slalom Yarışı ve Drift Gösterisi Büyük İlgi Gördü

reklam
Konya’da İlk Kez Düzenlenen Slalom Yarışı ve Drift Gösterisi Büyük İlgi Gördü
Son Güncelleme :

08 Eylül 2024 - 12:53

35 views

Konya’da ilk kez düzenlenen Slalom Yarışı ve Drift Gösterisi, otomobil tutkunlarını ve aileleri bir araya getirdi. Konya Otomobil ve Motor Spor Kulübü tarafından organize edilen etkinlik, Konya Bilim Merkezi otoparkında gerçekleştirildi.

Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden gelen katılımcılar, farklı türde otomobillerle hazırlanan pistte kıyasıya yarıştı. Yarışlar sırasında sürücüler, becerilerini sergileyerek izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. Drift gösterisinde ise pilotlar, tozu dumana katarak pistte etkileyici drift hareketleriyle izleyenleri büyüledi.

Etkinlik, Konya’da ilk kez düzenlenmiş olmasının yanı sıra büyük ilgi gördü. Hem büyüklerin hem de çocukların yoğun ilgisiyle karşılanan yarışlar, otomobil severlerin yanı sıra aileler için de keyifli bir gün sundu. Çocuklar, otomobillerin performansını ve drift gösterilerini büyük bir heyecanla takip etti.

Etkinlik, Konya’nın otomobil ve motor sporları alanındaki potansiyelini bir kez daha gözler önüne sererken, organizatörler de başarılı bir etkinlik düzenlemenin gururunu yaşadı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.