Konya’da Yalıhüyük İlkokulu öğrencilerine gıda güvenliği ve su verimliliği eğitimi verildi - Konya Haber TVKonya Haber TV

27 Nisan 2024 - 18:10

Konya’da Yalıhüyük İlkokulu öğrencilerine gıda güvenliği ve su verimliliği eğitimi verildi

reklam
Konya’da Yalıhüyük İlkokulu öğrencilerine gıda güvenliği ve su verimliliği eğitimi verildi
Son Güncelleme :

02 Mart 2024 - 8:36

51 views
reklam

Konya’nın Yalıhüyük ilçesinde, Yalıhüyük İlkokulu öğrencilerine gıda güvenliği ve su verimliliği konulu eğitim verildi. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli tarafından yapılan bilgilendirmelerle, gıda güvenilirliği ve su kaynaklarının korunması amaçlandı. Eğitimde dijital, görsel ve basılı materyaller kullanıldı.

 

Konya’nın Yalıhüyük ilçesinde, Yalıhüyük İlkokulu öğrencilerine gıda güvenliği ve su verimliliği konulu eğitim verildi.

Programda ilk olarak, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli Yavuz Kaya, öğrencilere çeşitli bilgilendirmeler yaptı.

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mevlüt Semerci de okullarda verilen eğitimle gıda güvenilirliğine yönelik uygulamaları geliştirmek ve ulusal su verimliliği seferberliği uygulamaları kapsamında, suyun verimli kullanılması, su kaynaklarının korunmasının amaçlandığını söyledi.

Öğrencilere, dijital, görsel ve basılı materyaller ile eğitim düzenlendi.

 

Kaynak: AA 
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam