reklam
reklam

Beşiktaş, Konyaspor ile 47. Randevusuna Çıkıyor - Konya Haber TVKonya Haber TV

19 Ekim 2024 - 15:40

Beşiktaş, Konyaspor ile 47. Randevusuna Çıkıyor

reklam
Beşiktaş, Konyaspor ile 47. Randevusuna Çıkıyor
Son Güncelleme :

19 Ekim 2024 - 9:37

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Konyaspor’u Tüpraş Stadyumu’nda ağırlayacak. Maç, yarın saat 16.00’da başlayacak. Beşiktaş, ligde 5 galibiyet ve 2 beraberlik ile topladığı 17 puanla 3. sırada yer alırken, Konyaspor 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 11 puanla 8. sırada bulunuyor.

Tarihi Rekabet

Beşiktaş ve Konyaspor, lig tarihinde toplam 46 kez karşı karşıya geldi. Beşiktaş, bu maçların 26’sını kazanırken, Konyaspor 6 galibiyet elde etti ve 14 maç berabere sonuçlandı. Beşiktaş, bu karşılaşmalarda 84 gol atarken, Konyaspor 43 gol kaydetti. İki takım arasındaki son maçta Beşiktaş, 2-0’lık skorla galip gelmişti.

Mağlubiyet Yaşamayan Takımlar Arasında

Beşiktaş, Süper Lig’de bu sezon Galatasaray ve Trabzonspor ile birlikte mağlubiyet yaşamayan takımlar arasında yer alıyor. Siyah-beyazlılar, geride kalan 8 haftada 5 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Ciro Immobile’nin Formu

Beşiktaş’ın gol yükünü çeken İtalyan futbolcu Ciro Immobile, Süper Lig’de 7 maçta 7 golle gol krallığı yarışında zirvede bulunuyor. Immobile, toplamda 561 dakika sahada kaldı ve 2 sarı kart gördü.

Sakatlıklar ve Kart Sınırı

Beşiktaş’ta Konyaspor maçı öncesi Necip Uysal, Gabriel Paulista ve Milot Rashica sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Al Musrati, sakatlığını atlattı ancak kart sınırında bulunuyor; sarı kart görmesi durumunda Galatasaray derbisinde oynayamayacak.

Konyaspor’un İstanbul Performansı

Konyaspor, İstanbul’daki son 4 Süper Lig maçında mağlubiyet yaşamadı. Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa ve Pendikspor’u 2-0 yenmiş, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalmıştı. Konyaspor’un İstanbul’daki son mağlubiyeti ise 2023-2024 sezonunun 26. haftasında Beşiktaş’a karşı 2-0’lık skorla yaşandı.

Maçın Hakemi

Beşiktaş ile Konyaspor arasındaki müsabakayı hakem Kadir Sağlam yönetecek. Yardımcı hakemler Abdullah Bora Özkara ve Ali Can Alp olacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Çağdaş Altay olarak belirlendi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.