reklam
reklam

1922 Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Aksu’dan Yeni Sezon Öncesi Açıklamalar - Konya Haber TVKonya Haber TV

16 Eylül 2024 - 23:25

1922 Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Aksu’dan Yeni Sezon Öncesi Açıklamalar

reklam
1922 Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Aksu’dan Yeni Sezon Öncesi Açıklamalar
Son Güncelleme :

06 Ağustos 2024 - 11:07

67 views

1922 Konyaspor’un Teknik Direktörü İsmail Aksu, yeni sezon hazırlıkları hakkında bilgi verdi ve takımın hedeflerine dair açıklamalarda bulundu. Aksu, yeni dönemde topa sahip olan, oyuna hükmeden ve yüksek mücadele gücüne sahip bir takım oluşturmayı amaçladıklarını belirtti.

Hazırlıklar ve Kamp Süreci:

  • Kamp Dönemi: 1922 Konyaspor, yeni sezon hazırlıklarına Konya’da başladı ve şu anda Kocaeli Kartepe’de üçüncü etap kampı için hazırlık yapıyor.
  • Çalışmalar: Teknik Direktör İsmail Aksu, hazırlıkların yoğun ve yorucu geçtiğini belirterek, kuvvet ve taktik antrenmanlara ağırlık verdiklerini ifade etti. İkinci etap kamp çalışmaları bu hafta sonu tamamlanacak ve Konyaspor U19 takımıyla hazırlık maçı yapılacak.
  • Üçüncü Etap: Kısa bir iznin ardından Kocaeli Kartepe’de üçüncü etap kampı başlayacak. Bu süreçte daha fazla hazırlık maçı oynanarak oyun sistemi üzerinde çalışılacak.

Hedefler ve Strateji:

  • Oyun Sistemi: İsmail Aksu, 3. Lig’in zorluğuna rağmen hem mücadele hem de güzel oyun sergilemek istediklerini belirtti. Takımın, topa sahip olma, oyuna hükmetme ve yüksek mücadele gücüne sahip bir oyun sistemi benimseyeceğini ifade etti.
  • Gelişim ve Takviye: Konyaspor’un A Takımı’na oyuncu kazandırmanın en büyük hedeflerinden biri olduğunu vurgulayan Aksu, pas oyununu benimseyen, gelişen ve gelişime açık bir takım olmayı hedeflediklerini söyledi. Sezon öncesi takım iskeletini oluşturduklarını, ancak ihtiyaç duyulan mevkilere takviyeler yaparak güçlü bir kadro oluşturmayı planladıklarını belirtti.

Sonuç:

  • Hazırlık ve Hedef: Takımın, lig başlamadan önce olabildiğince hazır hale gelmesi ve yeni sezona güçlü bir başlangıç yapması hedefleniyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.