Başkentte tır otomobile çarptı: 2 yaralı - Konya Haber TVKonya Haber TV

3 Mayıs 2024 - 08:43

Başkentte tır otomobile çarptı: 2 yaralı

reklam
Başkentte tır otomobile çarptı: 2 yaralı
Son Güncelleme :

17 Temmuz 2023 - 7:42

100 views
reklam

Ankara’nın Bezirhane mevkiinde meydana gelen kazada, Ankara’dan Konya istikametine ilerlemekte olan bir otomobile arkadan tır çarptı. Kazada otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Başkentte tır otomobile çarptı: 2 yaralı

Ankara’nın Bezirhane mevkiinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Edilinen bilgiye göre, kaza, Ankara’dan Konya istikametine ilerlemekte olan 80 AAH 700 plakalı otomobile Bezirhane mevkiinde arkadan tır çarpması sonucu kaza meydana geldi. Otomobil içerisinde bulunan iki kişi yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar, daha sonra hastaneye sevk edildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam