reklam
reklam

Celep Mahallesi’nde Sel Felaketi: Zarar Tespit Çalışmaları Başladı - Konya Haber TVKonya Haber TV

22 Mayıs 2024 - 03:12

Celep Mahallesi’nde Sel Felaketi: Zarar Tespit Çalışmaları Başladı

reklam
Celep Mahallesi’nde Sel Felaketi: Zarar Tespit Çalışmaları Başladı
Son Güncelleme :

30 Nisan 2024 - 18:05

50 views

Konya’nın Kulu ilçesine bağlı Celep Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve dolu yağışının ardından sel felaketi meydana geldi. Selin verdiği zararın tespiti için çalışmalara başlandı.

Şiddetli yağışın etkisiyle bazı evlerin bahçe duvarları yıkılırken, çöp konteynerleri sürüklendi. Yaşanan sel felaketinin ardından Kulu Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat ve Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir ile diğer birim amirleri, Celep Mahallesindeki zararı yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir, Celep Mahallesinde meydana gelen sel felaketine ilişkin şu açıklamalarda bulundu: “Bazı noktalarda neredeyse 1 metreye varan sel oluştu. Mağduriyetler yaşandı. Belediye, Kaymakamlığımız, itfaiye, KOSKİ hepimiz birlikte hareket ediyoruz. Olay yerine geldik. Araçlarımızı, teknik donanımızı devreye alarak mağdur durumdaki birkaç vatandaşımızı selin ortasından aldık. Ondan sonra kanalların açılması için çalışmaları yaptık. Belli bir noktadan sonra suyun tahliyesi bitti. Ondan sonra da 1,5-2 saatlik bir zaman zarfında sel durdu.” Başkan Sertdemir, belediye olarak diğer kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte birkaç günlük kısa süre zarfında çalışmaları tamamlayacaklarını belirtti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.