reklam
reklam

Konya’da Araçta Uyuşturucu Kullanan İki Şahıs Yakalandı - Konya Haber TVKonya Haber TV

8 Eylül 2024 - 03:27

Konya’da Araçta Uyuşturucu Kullanan İki Şahıs Yakalandı

reklam
Konya’da Araçta Uyuşturucu Kullanan İki Şahıs Yakalandı
Son Güncelleme :

23 Temmuz 2024 - 13:24

56 views

Konya’nın Akşehir ilçesinde, araç içinde uyuşturucu madde kullanan iki şahıs, yapılan ihbar üzerine polis tarafından yakalandı. Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı ve sokak satıcılığı ile ilgili gelen ihbarları titizlikle değerlendiriyor.

Son olarak, bir araç içerisinde iki kişinin uyuşturucu madde kullandığı yönündeki ihbar üzerine hareket eden narkotik ekipleri, aracı belirtilen yerde durdurdu. Araçta yapılan aramada ve şahısların üstlerinde yapılan incelemede toplamda yedi adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Gözaltına alınan iki şüpheli hakkında “Uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak ve kabul etmek” suçlarından işlem başlatıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.