Bisikletiyle evinden ayrılan 2 çocuk babası, 1 haftadır kayıp - Konya Haber TVKonya Haber TV

3 Mayıs 2024 - 13:32

Bisikletiyle evinden ayrılan 2 çocuk babası, 1 haftadır kayıp

reklam
Bisikletiyle evinden ayrılan 2 çocuk babası, 1 haftadır kayıp
Son Güncelleme :

14 Nisan 2021 - 14:41

253 views
reklam

KONYA’nın Seydişehir ilçesinde, bisikletiyle evinden ayrılan ve görme sorunu yaşadığı belirtilen 2 çocuk babası Muharrem Can’dan (49) 1 haftadır haber alınamıyor.

KONYA’nın Seydişehir ilçesinde, bisikletiyle evinden ayrılan ve görme sorunu yaşadığı belirtilen 2 çocuk babası Muharrem Can’dan (49) 1 haftadır haber alınamıyor. Ailesinin kayıp başvurusu yaptığı Can için arama çalışması başlatıldı.

Seydişehir ilçesine bağlı Ulukapı Mahallesi’ndeki evinden 7 Nisan Çarşamba günü bisikletiyle ayrılan Muharrem Can dönmeyince yakınları, polise kayıp başvurusu yaptı. 1’i engelli 2 çocuk babası olan ve görme zorluğu çektiği belirtilen Can’ın Seydişehir’de gidebileceği yerleri araştıran polis ekipleri, izine rastlayamadı. Psikolojik sorunları olduğu da ileri sürülen Muharrem Can’ın bulunması için polis ekipleri, arama çalışması başlattı.

Bisikletiyle evinden ayrılan 2 çocuk babası, 1 haftadır kayıp

Kaynak: DHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam