Kulu ilçesinde yoğun sis maddi hasarlı kazalara neden oldu - Konya Haber TVKonya Haber TV

1 Mayıs 2024 - 22:13

Kulu ilçesinde yoğun sis maddi hasarlı kazalara neden oldu

reklam
Kulu ilçesinde yoğun sis maddi hasarlı kazalara neden oldu
Son Güncelleme :

15 Şubat 2024 - 8:02

45 views
reklam

Kulu ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi düştü ve araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Bir tır ile otomobilin çarpışması sonucu maddi hasar meydana geldi. Trafik polisleri sürücüleri sisli havada dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Konya’nın Kulu ilçesinde etkili olan yoğun sis maddi hasarlı kazaları da beraberinde getirdi.

Kulu ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis hayatı olumsuz yönde etkiledi. Ankara-Konya yol güzergahında bulunan Katır Tepesi mevkiinde sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 10 metreye kadar düştü. Görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle araç sürücüleri zor anlar yaşarken, maddi hasarlı kazalarda meydana geldi.

Konya’dan Kulu istikametine seyir halinde olan G.G. idaresindeki 42 PL 940 plakalı sulama borusu taşıyan tır, aynı istikametteki B.Y. idaresindeki 42 GE 657 plakalı Volkswagen marka otomobille çarpıştı. Kazada her iki araçta maddi hasar meydana geldi. Trafik ekiplerinin müdahale ettiği kazanın ardından araçlar bulundukları yerden kaldırıldı. Bölgede görev alan trafik polisleri, sürücüleri sisli havada dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam