Konya’nın Kulu ilçesinde motosiklet çöp konteynerine çarptı: 2 kişi ağır yaralandı - Konya Haber TVKonya Haber TV

28 Nisan 2024 - 17:35

Konya’nın Kulu ilçesinde motosiklet çöp konteynerine çarptı: 2 kişi ağır yaralandı

reklam
Konya’nın Kulu ilçesinde motosiklet çöp konteynerine çarptı: 2 kişi ağır yaralandı
Son Güncelleme :

07 Mart 2024 - 8:26

62 views
reklam

Konya’nın Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir motosiklet çöp konteynerine çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ve arkadaşı ağır yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

 

Konya’nın Kulu ilçesinde motosikletin çöp konteynerine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı.

Kaza, saat 22.00 sıralarında Karşıyaka Mahallesi Celal Atik Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.K. (18) idaresindeki 42 ASE 444 plakalı motosiklet yol kenarında bulunan çöp konteynerine çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosiklet metrelerce sürüklenirken motosiklet sürücüsü H.K. ve arkada bulunan M.M.A. ağır yaralandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Kulu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Motosiklet sürücüsü H.K.’nin Konya’ya sevk edildiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak: SON DAKİKA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam