Eskişehirli Sporcu Selin Ece İncesu Eskrim Türkiye Şampiyonası’nda Altın Madalya Kazandı - Konya Haber TVKonya Haber TV

3 Mayıs 2024 - 21:49

Eskişehirli Sporcu Selin Ece İncesu Eskrim Türkiye Şampiyonası’nda Altın Madalya Kazandı

reklam
Eskişehirli Sporcu Selin Ece İncesu Eskrim Türkiye Şampiyonası’nda Altın Madalya Kazandı
Son Güncelleme :

23 Kasım 2023 - 9:43

94 views
reklam

Eskişehirli sporcu Selin Ece İncesu, Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından Konya’da düzenlenen Eskrim Türkiye Şampiyonası’nda U12 Kadınlar Flöre kategorisinde şampiyon olarak altın madalya kazandı. İncesu’nun başarısı Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tebrik edildi.

Eskişehirli sporcu Selin Ece İncesu, Eskrim Türkiye Şampiyonası’nda zafere ulaşarak, altın madalyanın sahibi oldu.

Türkiye Eskrim Federasyonu (TEF) tarafından Konya’da düzenlenen Eskrim Türkiye Şampiyonası U10, U12 ve U14 finalleri tamamlandı. Şampiyonaya farklı kategorilerde yarışan 36 ilden yaklaşık bin 300 sporcu katıldı. Büyük mücadelelere sahne olan turnuvada U12 Kadınlar Flöre kategorisinde boy gösteren Selin Ece İncesu, rakiplerine karşı üstün gelerek, şampiyonluğa ulaştı. Genç sporcu bu başarısıyla altın madalyanın sahibi olurken, Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda sporcu ve antrenörü tebrik edildi ve yeni başarı temennilerinde bulunuldu.

Kaynak: İHA
reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam