ING Türkiye Kupası Dörtlü Finali Konya’da düzenlenecek - Konya Haber TVKonya Haber TV

4 Mayıs 2024 - 01:05

ING Türkiye Kupası Dörtlü Finali Konya’da düzenlenecek

reklam
ING Türkiye Kupası Dörtlü Finali Konya’da düzenlenecek
Son Güncelleme :

05 Ocak 2024 - 8:50

126 views
reklam

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ilk yarısı tamamlandıktan sonra ING Türkiye Kupası’nda mücadele edecek 8 takım belirlenecek. Çeyrek final müsabakaları 13-14 Şubat’ta yapılacak ve Dörtlü Final’e katılmaya hak kazanan takımlar belirlenecek. Dörtlü Final organizasyonu ise 16-18 Şubat tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirilecek.

Basketbol ING Türkiye Kupası’nda Dörtlü Final organizasyonu, 16-18 Şubat’ta Konya’da düzenlenecek.

Türkiye Basketbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 5, 6 ve 7 Ocak’ta oynanacak 15. hafta maçlarının ardından ilk yarı tamamlanacak ve ING Türkiye Kupası’nda mücadele edecek 8 takım belli olacak.

Kupada çeyrek final müsabakaları, 13-14 Şubat’ta tek maç eleme usulüne göre yapılacak. Çeyrek finalde rakiplerine üstünlük kuran ekipler, Dörtlü Final’de mücadele etmeye hak kazanacak.

Kaynak: AA
reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam