Turgutluspor’un zirve inadı - Konya Haber TVKonya Haber TV

3 Mayıs 2024 - 23:35

Turgutluspor’un zirve inadı

reklam
Turgutluspor’un zirve inadı
Son Güncelleme :

19 Kasım 2020 - 9:54

289 views
reklam

MİSLİ.com 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta art arda ikinci galibiyetini Karatay Termal 1922 Konyaspor’u deplasmanda 2-1 yenerek alan Turgutluspor, lider Eyüpspor’u amansız takibini sürdürüyor.

 

MİSLİ.com 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta art arda ikinci galibiyetini Karatay Termal 1922 Konyaspor‘u deplasmanda 2-1 yenerek alan Turgutluspor, lider Eyüpspor‘u amansız takibini sürdürüyor. İlk 5 haftada 5 galibiyet ve hanesine yazdırdığı 15 puanla liderlik koltuğunu bırakmayıp ardından tökezleyen kırmızı-siyahlı ekip, zirveden inse de çabuk toparladı.

Burak’ın atılmasıyla 10 kişi kalan Turgutluspor, maçı 9 kişi tamamlayan Konya temsilcisini 85’inci dakikada bulduğu golle 2-1 yendi ve 11 maçta 24 puana ulaştı. Manisa temsilcisi 28 puanlı Eyüpspor’un 4 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor. Teknik direktör İbrahim Cezayir, önemli bir galibiyet daha aldıklarını belirterek yarışı sürdüreceklerini söyledi.

Turgutluspor'un zirve inadı
Turgutluspor'un zirve inadı
Turgutluspor'un zirve inadı

– Kaynak: DHA

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam