reklam
reklam

Konya’da Eczanede Bıçaklı Saldırı: Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı - Konya Haber TVKonya Haber TV

19 Eylül 2024 - 19:12

Konya’da Eczanede Bıçaklı Saldırı: Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı

reklam
Konya’da Eczanede Bıçaklı Saldırı: Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı
Son Güncelleme :

10 Eylül 2024 - 12:57

58 views

28 Ağustos’ta Konya’nın Selçuklu ilçesinde yaşanan trajik bir olay, güvenlik kameralarına yansıdı. Merkez Akademi Mahallesi’nde bulunan bir eczanede meydana gelen saldırıda, Keziban A. eşi Ecir A. tarafından bıçaklandı.

Olayın Gelişimi

Edinilen bilgilere göre, Keziban A., gece vardiyasından çıktıktan sonra eşi Ecir A.’yı psikiyatri polikliniğinde randevusuna götürdü. Doktorun yazdığı ilaçları almak için eczaneye giren çift, burada tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle Ecir A., cebinden çıkardığı bıçakla eşini defalarca bıçakladı. O anlar eczanenin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Güvenlik Kamerası Görüntüleri

Güvenlik kamerası görüntülerinde, çiftin eczaneye girişinin ardından Ecir A.’nın bıçağı çıkararak eşine saldırdığı ve eczanedekilerin olaya müdahale etmesiyle Ecir A.’nın eczaneden kaçtığı görülüyor. Görüntüler, saldırının şiddetini ve olay anındaki panik havasını net bir şekilde yansıtıyor.

Olayın Sonuçları

Ambulansla hastaneye kaldırılan Keziban A.’nın karın bölgesi ve kolundan bıçaklandığı öğrenildi. Tedavisinin ardından hastaneden taburcu edilen Keziban A., olayın ardından ilk ifadesinde eşi tarafından kendisine sürekli kavga çıkartıldığı ve sinir hastalığı nedeniyle tartışmalar yaşandığını belirtti. Bir hafta önce eşine karşı uzaklaştırma kararı aldırdığı, Ecir A.’nın kendisini aldattığını söylediği ve bu yüzden tartışmalar yaşandığı ifade edildi.

Ecir A.’nın Tutuklanması

Polis ekipleri tarafından yakalanan Ecir A., adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Ecir A., şu anda cezaevinde bulunuyor.

Olay, eczane çalışanları ve çevredeki vatandaşlar için büyük bir şok etkisi yarattı. Keziban A.’nın sağlık durumu iyi olsa da, olayın yarattığı travmanın etkileri uzun süre devam edebilir. Eczane güvenlik kameralarındaki bu çarpıcı görüntüler, olayın ne kadar şiddetli ve travmatik olduğunu gözler önüne serdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.