Konya, Afyonkarahisar ve Aksaray’da İsrail saldırılarında hayatını kaybedenler için dua edildi - Konya Haber TVKonya Haber TV

28 Nisan 2024 - 23:34

Konya, Afyonkarahisar ve Aksaray’da İsrail saldırılarında hayatını kaybedenler için dua edildi

reklam
Konya, Afyonkarahisar ve Aksaray’da İsrail saldırılarında hayatını kaybedenler için dua edildi
Son Güncelleme :

06 Kasım 2023 - 13:07

157 views
reklam

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Gazze için duaya duruyoruz’ etkinliği kapsamında Konya, Afyonkarahisar ve Aksaray’daki camilerde toplanan vatandaşlar, İsrail’in saldırıları sonucu hayatını kaybeden Filistinliler için dua etti. Kur’an-ı Kerim okunarak yapılan dua programına, bölgedeki yetkililer de katıldı.

Kırıkkale’de camilerde, İsrail’in saldırıları sonucu Filistin’de hayatını kaybedenler için dua edildi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde düzenlenen “Gazze için duaya duruyoruz” programı çerçevesinde Kırıkkale’deki tüm camilerde program düzenlendi. Nur Camii’nde düzenlenen programda yatsı namazı öncesi Kur’an-ı Kerim okundu. Kılınan namaz sonrası İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar tarafından İsrail’in saldırılarında hayatını kaybedenler için dua edildi.

Kaynak: AA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam