Konya Hüyük’te TOKİ Daireleri Hak Sahiplerine Teslim Edildi - Konya Haber TVKonya Haber TV

27 Nisan 2024 - 14:25

Konya Hüyük’te TOKİ Daireleri Hak Sahiplerine Teslim Edildi

reklam
Konya Hüyük’te TOKİ Daireleri Hak Sahiplerine Teslim Edildi
Son Güncelleme :

07 Mart 2024 - 8:32

60 views
reklam

Konya’nın Hüyük ilçesinde yapılan 142 TOKİ dairesi, anahtar teslim töreniyle hak sahiplerine teslim edildi. Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, törende yaptığı konuşmada, 142 konutun ardından 4 Nisan’da yapılacak olan 268 konutun ihalesinin yapılacağını ve ilçedeki konut açığının bir nebze olsun kapanacağını belirtti. AK Parti Konya Milletvekili Meryem Göka ise Hüyük’te esnaf ziyaretinde bulunarak hastaları ziyaret etti ve halkla istişarelerde bulundu.

 

Konya’nın Hüyük ilçesinde yapımı tamamlanan 142 TOKİ dairesi hak sahiplerine teslim edildi.

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem Akdağ Mahallesindeki anahtar teslim töreninde, “Hemşehrilerimiz konutlarında güle güle otursunlar hayırlı olsun. Anahtar teslimi yaptığımız 142 konuttan sonra inşallah 4 Nisan’da ihalesi yapılacak olan 268 konut ile ilçemizde konut açığı bir nebze olsun kapanacaktır.” dedi.

Konuşmaların ardından hak sahiplerine anahtarları teslim edildi.

AK Parti Konya Milletvekili Meryem Göka Hüyük’te esnaf ziyaretinde

AK Parti Konya Milletvekili Meryem Göka, Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem ve partililerle Hüyük Devlet Hastanesinde hastaları ziyaret etti, mahallelerde kurulan pazar yerinde pazarcı esnafı ile sohbet edip halkla istişarelerde bulundu.

Göka’ya AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Büyükgündüz, MHP İlçe Başkanı Şerafettin Açıkgöz eşlik etti.

 

Kaynak: AA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam