reklam
reklam

Akşehir’de Polis Operasyonu: Uyuşturucu Madde Taşıyan Şüpheliler Yakalandı - Konya Haber TVKonya Haber TV

27 Temmuz 2024 - 10:40

Akşehir’de Polis Operasyonu: Uyuşturucu Madde Taşıyan Şüpheliler Yakalandı

reklam
Akşehir’de Polis Operasyonu: Uyuşturucu Madde Taşıyan Şüpheliler Yakalandı
Son Güncelleme :

15 Mayıs 2024 - 18:56

131 views

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, sokak satıcılığı yapan ve uyuşturucu madde kullanan kişilere yönelik bir operasyon düzenledi. Yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda, çevre illerden Akşehir’e uyuşturucu madde getirileceği bilgisine ulaşıldı ve bu doğrultuda belirlenen şüpheliler takibe alındı.

N.K., M.S.E. ve F.E.A. isimli şüphelilerin kullandığı araç, D-300 Kara Yolu üzerinde durduruldu ve üzerlerinde, eşyalarında ve araçta detaylı bir arama yapıldı. Yapılan aramada, F.E A.’nın üzerinde 9 adet uyuşturucu hap ile N.K. ve M.S.E.’nin üzerinde ve araçta toplamda 10 gram metamfetamin uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde kullanımında kullanılan aparatlar ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler F.E.A., N.K. ve M.S.E. hakkında “Uyuşturucu Madde Bulundurmak, Kullanmak, Kabul Etmek ve Uyuşturucu Madde Ticareti” suçlarından işlem yapıldı. Elde edilen uyuşturucu maddelerle ilgili detaylı soruşturma devam ederken, polis ekipleri uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışmalarına devam ediyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.