Karaman’da Tadilat Yapan Usta Çatıdan Düşerek Ağır Yaralandı - Konya Haber TVKonya Haber TV

7 Mayıs 2024 - 20:59

Karaman’da Tadilat Yapan Usta Çatıdan Düşerek Ağır Yaralandı

reklam
Karaman’da Tadilat Yapan Usta Çatıdan Düşerek Ağır Yaralandı
Son Güncelleme :

24 Ağustos 2023 - 8:34

72 views
reklam

Karaman’da bir müstakil evin çatısında tadilat çalışması yapan usta, dengesini kaybederek 2. kattaki balkona düştü. Ağır yaralanan usta, hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Tadilatını yaptığı çatıdan balkona düşen usta ağır yaralandı.

Karaman’da tadilatını yaptığı 2 katlı müstakil evin çatısından balkona düşen çatı ustası ağır yaralandı.

Olay, saat 16.00 sıralarında Sümer Mahallesi 1268 Sokak’ta bulunan 2 katlı müstakil evde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, evin çatısında tadilat çalışması yapmakta olan çatı ustası Evliya Ergün biranda dengesini kaybetmesi sonucu yaklaşık 5 metre yükseklikten 2’nci kattaki evin balkonuna kafası üzerine düşerek ağır yaralandı. Diğer işçilerin haber vermesiyle adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ergün, olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan çatı ustasının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis olayın meydana geldiği evin çatısında inceleme yaptı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam