reklam
reklam

Hıdırellez Şenlikleri Kıreli Mahallesi’nde Coşkuyla Kutlandı - Konya Haber TVKonya Haber TV

19 Mayıs 2024 - 01:30

Hıdırellez Şenlikleri Kıreli Mahallesi’nde Coşkuyla Kutlandı

reklam
Hıdırellez Şenlikleri Kıreli Mahallesi’nde Coşkuyla Kutlandı
Son Güncelleme :

05 Mayıs 2024 - 21:38

40 views

Konya’nın Hüyük ilçesine bağlı Kıreli Mahallesi, baharın gelişini coşkuyla kutladı. Mahalle sakinleri, Beyşehir Gölü kenarındaki “Çamlık” mevkiinde düzenlenen Hıdırellez Şenlikleri’nde bir araya geldi. Renkli görüntülere sahne olan şenlik, çevredeki vatandaşların da ilgisini çekti.

Şenlik kapsamında sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren’in konseri büyük beğeni topladı. Programın ardından Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer, Dalveren’e çiçek vererek teşekkür etti. Konuşmaların yapıldığı etkinlikte, Kıreli Mahallesi Muhtarı Mustafa Mermer uzun yıllar sonra yapılan Hıdırellez Şenliği’nin mutluluğunu dile getirdi.

Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer ise Kıreli Mahallesi’nin ilçenin incisi olduğunu belirterek, Mahalle Muhtarı Mermer’e düzenlenen şenlik için teşekkürlerini iletti. Şenlik alanında bir araya gelen mahalle sakinleri, müzik eşliğinde piknik yaparken çocuklar baharın gelişiyle oyun alanlarında eğlendi.

Hüyük Kaymakamı Nur Yalçınkaya, İlçe Belediye Başkanı Sadık Sefer, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Uğur Yıldırım, Kıreli Mahallesi Muhtarı Mustafa Mermer ve birçok protokol üyesi ile mahalle sakinleri ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşen şenlik, mahalle kültürünün ve birlik beraberliğin önemine vurgu yaptı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.