reklam
reklam

Konya Hüyük’te İki Ayrı Trafik Kazasında 3 Kişi Yaralandı - Konya Haber TVKonya Haber TV

27 Temmuz 2024 - 10:57

Konya Hüyük’te İki Ayrı Trafik Kazasında 3 Kişi Yaralandı

reklam
Konya Hüyük’te İki Ayrı Trafik Kazasında 3 Kişi Yaralandı
Son Güncelleme :

16 Mayıs 2024 - 18:47

139 views

Konya’nın Hüyük ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

İlk kaza, Beyşehir-Isparta kara yolunun Hüyük ilçesi Köşk Mahallesi yol ayrımı Yelten mevkisinde meydana geldi. M.M. (44) idaresindeki 33 U 1663 plakalı hafif ticari araç ile M.K. (49) yönetimindeki 42 ASP 216 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü M.K., Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Diğer kaza ise Hüyük-Şarkikaraağaç kara yolunda meydana geldi. İ.T. idaresindeki 42 HVM 94 plakalı minibüs, Hüyük’ün İpek Yolu, Göçeri Çavuş Mahallesi yol ayrımında virajı alamayarak yoldan çıktı. İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada minibüs sürücüsü ile yolcu olarak bulunan Y.S. yaralı olarak çıkarıldı. Yaralılar, Hüyük Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Her iki kaza ile ilgili tahkikat devam ediyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.