reklam
reklam

Konya’nın Akşehir İlçesinde Tır ile Çarpışan Otomobilde 2 Kişi Hayatını Kaybetti - Konya Haber TVKonya Haber TV

16 Eylül 2024 - 22:15

Konya’nın Akşehir İlçesinde Tır ile Çarpışan Otomobilde 2 Kişi Hayatını Kaybetti

reklam
Konya’nın Akşehir İlçesinde Tır ile Çarpışan Otomobilde 2 Kişi Hayatını Kaybetti
Son Güncelleme :

20 Ağustos 2024 - 10:37

59 views

Konya’nın Akşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil ile tırın çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. Kaza, Adsız Mahallesi tren garı kavşağında gerçekleşti.

Edinilen bilgiye göre, Akşehir şehir merkezi yönüne gitmekte olan Cihat Yavuz (25) yönetimindeki 06 ET 4545 plakalı otomobil, tren garı kavşağında Konya’dan Afyonkarahisar istikametine ilerleyen H.A. (34) idaresindeki 63 AGS 168 plakalı tır ile çarpıştı. Çarpışma sonrası tır, otomobili metrelerce sürükledi. Otomobil sürücüsü Cihat Yavuz ve araç içerisindeki Fatma Yavuz (51) ağır yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar, ambulanslarla Akşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak, Cihat Yavuz ve Fatma Yavuz hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Tır sürücüsü H.A., polis tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili olarak tahkikat başlatıldı ve olayın detayları araştırılmakta. Kazanın sebebine dair daha fazla bilgi edinilmesi bekleniyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.