reklam
reklam

Beyşehir Devlet Hastanesi’nde Yangın Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı - Konya Haber TVKonya Haber TV

16 Eylül 2024 - 22:26

Beyşehir Devlet Hastanesi’nde Yangın Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı

reklam
Beyşehir Devlet Hastanesi’nde Yangın Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı
Son Güncelleme :

24 Ağustos 2024 - 12:37

58 views

Konya’nın Beyşehir ilçesindeki Devlet Hastanesinde, 2024 yılı Hastane Afet Planı (HAP) kapsamında kapsamlı bir yangın tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikata hastane personeli ve itfaiye ekipleri katıldı. Senaryoya göre, hastanede meydana gelen yangın sonrası itfaiye ekipleri ve sağlık personeli tarafından tahliye ve acil müdahale planları başarıyla uygulandı.

Başhekim Yardımcısı Dr. Kutay Güven, hastanedeki yaklaşık 700 çalışanın, yangın ve diğer afet durumlarına hızlı ve etkili müdahale edebilmesi için düzenlenen tatbikatların önemine vurgu yaptı. Dr. Güven, tatbikatlarla muhtemel afetlerin zararlarını minimuma indirmeyi amaçladıklarını belirterek, itfaiye müdürlüğü ve hastane çalışanlarına destekleri için teşekkür etti.

Tatbikatlar, yangın, deprem, tahliye gerektiren durumlar, bulaşıcı hastalıklar, salgın, Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer Olaylar (KBRN), sabotaj ve siber saldırılar gibi acil durumlara hazırlık amacıyla düzenleniyor. Dr. Güven, hastane afet planlarının her yıl geliştirildiğini ve çeşitli konularda tatbikatlar yapıldığını ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.