reklam
reklam

Karatay Belediyesi’nden Engellilere Akülü Araç Desteği - Konya Haber TVKonya Haber TV

16 Eylül 2024 - 22:09

Karatay Belediyesi’nden Engellilere Akülü Araç Desteği

reklam
Karatay Belediyesi’nden Engellilere Akülü Araç Desteği
Son Güncelleme :

19 Ağustos 2024 - 13:01

59 views

Karatay Belediyesi, engelli bireylerin yaşamını kolaylaştıracak projelere bir yenisini ekleyerek, akülü engelli araçlarını düzenlenen törenle ihtiyaç sahiplerine hediye etti. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Engelsiz Karatay” hedefi doğrultusunda önemli çalışmalar yürüttüklerini vurguladı. Belediye binası önünde gerçekleşen törende, engellilerin hayat kalitesini artırmayı amaçlayan bu proje, vatandaşlar tarafından büyük takdir topladı.

Başkan Kılca, törende yaptığı konuşmada, “Karatay’da ‘Engelsiz Karatay’ hedefini benimsedik ve bu vizyon doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün teslim ettiğimiz akülü araçlar, engelli bireylerimizin sosyal hayata daha aktif katılabilmelerini sağlayacak” dedi.

Törene katılan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya Milletvekilleri Meryem Göka ve Latif Selvi ile diğer protokol üyeleri, engellilerin topluma kazandırılması adına atılan bu adımın önemine dikkat çekti. Akülü araçlarını teslim alan engelli vatandaşlar, Karatay Belediyesi’ne ve katkı sunan tüm kuruluşlara teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.