reklam
reklam

Konya’da Şok Edici Cinayetlerin Detayları Ortaya Çıktı - Konya Haber TVKonya Haber TV

27 Temmuz 2024 - 11:27

Konya’da Şok Edici Cinayetlerin Detayları Ortaya Çıktı

reklam
Konya’da Şok Edici Cinayetlerin Detayları Ortaya Çıktı
Son Güncelleme :

15 Mayıs 2024 - 18:57

156 views

Konya’nın Selçuklu ilçesinde meydana gelen korkunç olaylarda, bir kişi evinde ve bir iş yerinde arkadaşlarını öldürdü. Zanlının ifadesine göre, cinayetler parasal nedenler ve kıskançlık yüzünden işlendi.

Olay, gece saatlerinde Beyhekim Mahallesi’nde gerçekleşti. Zanlı Mevlüt T., daha önceden inşaat işlerinde verdiği paralar nedeniyle husumet yaşadığı arkadaşı Hasan A.’yı evinde av tüfeğiyle vurdu ve boğazını bıçakla yaraladı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı Hasan A., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ardından, zanlı Mevlüt T., bir mimarlık ofisine gitti ve aynı av tüfeği ile mimar arkadaşı Necati Şadi Kılıç’ı vurarak olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Necati Şadi Kılıç’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekipleri, olay yerinden kaçan Mevlüt T.’yi yakalamak için çalışma başlattı ve Şehirlerarası Otobüs Terminali yakınlarında gözaltına aldı. Zanlı, emniyete götürülerek ifadesi alındı.

Mevlüt T.’nin ifadesinde, parasal anlaşmazlıklar ve kıskançlık nedeniyle cinayetleri işlediği ortaya çıktı. Zanlı, “Sırası gelen gider, kimse dolandırıcılık yapmayacak” şeklinde ifade verdi.

Olay anları güvenlik kameralarına da yansıdı ve zanlının cinayet işleme anları kare kare kaydedildi.

Zanlı Mevlüt T., sağlık raporu için Konya Numune Hastanesi’ne getirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Cinayetlerle ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.