reklam
reklam

Konya’da Plakasız Motosiklet Kovalamacası: İlginç Detaylar Ortaya Çıktı! - Konya Haber TVKonya Haber TV

27 Temmuz 2024 - 10:01

Konya’da Plakasız Motosiklet Kovalamacası: İlginç Detaylar Ortaya Çıktı!

reklam
Konya’da Plakasız Motosiklet Kovalamacası: İlginç Detaylar Ortaya Çıktı!
Son Güncelleme :

17 Mayıs 2024 - 19:00

161 views

Karatay ilçesinde gerçekleşen olayda, plakasız motosikletle polisten kaçan iki kuzenin yaşadıkları kovalamacada ilginç detaylar gün yüzüne çıktı. Polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan sürücü ve yanındaki yolcu, motosikleti bırakarak kaçmaya çalışırken yakalandı. Üzerlerinde uyuşturucu madde bulunmasıyla şaşkınlık yaşanan olayın ardından ortaya çıkan bir diğer ilginç detay ise, uyuşturucunun arkada oturan kuzen tarafından sürücünün cebine konulduğu oldu.

Gözaltına alınan sürücü, uyuşturucunun kendisine korkusuyla kuzeni tarafından cebine konulduğunu iddia ederken, olaya şahit olan bir yakını da kuzene, ‘Bir şey olmaz sen zaten içiyorsun, en azından kurtulursun’ diyerek teselli etti. Yaşananların ardından şaşkınlıkla karşılanan bu olayın, güvenlik kamerası görüntüleriyle anbean kaydedilmesi ise dikkat çekti. Emniyet güçleri, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.