reklam
reklam

Kulu’da Kaygan Yolda Meydana Gelen Kazada Bir Kişi Yaralandı - Konya Haber TVKonya Haber TV

27 Temmuz 2024 - 06:32

Kulu’da Kaygan Yolda Meydana Gelen Kazada Bir Kişi Yaralandı

reklam
Kulu’da Kaygan Yolda Meydana Gelen Kazada Bir Kişi Yaralandı
Son Güncelleme :

14 Mayıs 2024 - 10:42

101 views

Konya’nın Kulu ilçesinde, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kazada, otomobilin kontrolden çıkması sonucu takla atmasıyla birlikte sürücü yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Ankara Niğde Otoyolu Kulu Gişeleri Makas Kavşağı yakınlarında meydana geldi. M.A. yönetimindeki 80 MA 3562 plakalı Kia marka otomobil, yağışın neden olduğu kaygan zeminde kontrolünü kaybederek demir bariyerlere çarptı ve ardından takla attı.

Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ve jandarma ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Yaralı sürücü, Kulu Bölge Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumu hakkında detaylı bilgi verilmezken, sürücünün hayati tehlikesinin bulunup bulunmadığı belirtilmedi.

Kazayla ilgili olarak jandarma ekipleri tarafından başlatılan tahkikat devam ediyor. Kaygan zeminlerde sürücülerin dikkatli olması ve hızlarını düşürmeleri, benzer kazaların önlenmesi adına önem taşıyor. Trafik kurallarına uyulması ve hava koşullarının dikkate alınması, güvenli bir sürüş için gereklidir.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.