Konya’da 3 milyon 100 bin adet kaçak sigara ele geçirildi - Konya Haber TVKonya Haber TV

7 Mayıs 2024 - 21:00

Konya’da 3 milyon 100 bin adet kaçak sigara ele geçirildi

reklam
Konya’da 3 milyon 100 bin adet kaçak sigara ele geçirildi
Son Güncelleme :

17 Kasım 2022 - 9:05

175 views
reklam

Konya’da polis ekipleri tarafından bir tırda yapılan aramada piyasaya sürülmeye hazır 3 milyon 100 bin adet doldurulmuş gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Konya’da polis ekipleri tarafından bir tırda yapılan aramada piyasaya sürülmeye hazır 3 milyon 100 bin adet doldurulmuş gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, vergi kayıplarını önlemek adına operasyonlarını sürdürüyor. Bir tırda kaçak sigara taşındığı bilgisine ulaşan KOM ekipleri, operasyon için harekete geçti. Takibe alınarak merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi üzerinde durdurulan araçta yapılan aramada piyasa değeri 3 milyon 600 bin lira olan 3 milyon 100 bin adet doldurulmuş gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, sürücü Hamza A. gözaltına alındı. Kaçak sigaralara “Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu” çerçevesinde el koyuldu. Olayla ilgili gözaltına alınan Hamza A., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. – KONYA

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam