reklam
reklam

Konya’da Silahlı Saldırı: Polis Şüphelileri Arıyor - Konya Haber TVKonya Haber TV

27 Temmuz 2024 - 07:10

Konya’da Silahlı Saldırı: Polis Şüphelileri Arıyor

reklam
Konya’da Silahlı Saldırı: Polis Şüphelileri Arıyor
Son Güncelleme :

28 Mayıs 2024 - 7:39

97 views

Konya’da, merkez Meram ilçesi Havzan Mahallesi Şehir Caddesi’nde bir pastaneye seyir halindeki bir araçtan silahlı saldırı düzenlendi. Kimliği belirsiz kişi veya kişilerce gerçekleştirilen saldırıda şans eseri yaralanan olmazken, polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Olay, saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cadde üzerinde bulunan pastaneye geçen bir otomobilden ateş açıldı. Silahlı saldırganlar, hızla olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yapılan incelemelerde 15 adet boş kovan bulundu.

Olay yerinde herhangi bir yaralanma olmamasına rağmen, polis ekipleri saldırganları tespit edip yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Tahkikat devam ediyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.