reklam
reklam

Kulu’da Öğrencilere Trafik Güvenliği Eğitimi Verildi Metin: - Konya Haber TVKonya Haber TV

27 Temmuz 2024 - 10:13

Kulu’da Öğrencilere Trafik Güvenliği Eğitimi Verildi Metin:

reklam
Kulu’da Öğrencilere Trafik Güvenliği Eğitimi Verildi  Metin:
Son Güncelleme :

21 Mayıs 2024 - 20:12

86 views

Konya’nın Kulu ilçesinde, Jandarma trafik ekipleri tarafından öğrencilere yönelik uygulamalı trafik güvenliği eğitimi düzenlendi.

Konya İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Kulu ilçesinde bulunan bir anaokulunda eğitim gören 35 öğrenciye uygulamalı ve sinevizyon eşliğinde trafik eğitimi verdi. Eğitimde, öğrencilere yolcu güvenliği, trafik ışıklarının anlamı, karşıdan karşıya geçme, güvenli oyun alanları ve bisiklet kullanımında uyulması gereken kurallar ile servis araçlarına binme ve inme gibi genel trafik kuralları hakkında bilgiler aktarıldı.

Eğitime, İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Osman Hasdemir, İlçe Emniyet Müdür Vekili Şakir Taşatan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Bakırtaş ve jandarma personeli de katıldı.

Bu tür eğitimlerin, gençlerin trafik kurallarını öğrenmeleri ve güvenli bir şekilde trafikte hareket etmeleri açısından önemli olduğu belirtilirken, eğitimin öğrencilere trafik bilincinin kazandırılmasında etkili olduğu vurgulandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.