reklam
reklam

Katil İsrail Lübnan’a son 24 saatte 87 hava saldırısı düzenledi - Konya Haber TVKonya Haber TV

19 Ekim 2024 - 01:28

Katil İsrail Lübnan’a son 24 saatte 87 hava saldırısı düzenledi

reklam
Katil İsrail Lübnan’a son 24 saatte 87 hava saldırısı düzenledi
Son Güncelleme :

18 Ekim 2024 - 19:49

Lübnan resmi ajansı NNA’nın haberinde, Lübnan Çevre Bakanlığının İsrail saldırıları ve ülkedeki duruma ilişkin raporuna yer verildi.

 

İsrail ordusunun son 24 saatte Lübnan’a 87 hava saldırısı düzenlediği ve bunların çoğunun güneydeki bölgelere yönelik gerçekleştiği aktarılan raporda, söz konusu saldırılarda 6 kişinin öldüğü, 69 kişinin yaralandığı belirtildi.

 

Raporda, 8 Ekim 2023’ten bu yana ise İsrail’in Lübnan topraklarına 10 bin 333 hava saldırısı düzenlediği kaydedildi.

 

İsrail saldırıları nedeniyle yerinden edilen vatandaşlar için açılan sığınma merkezleri sayısının 1098’e ulaştığı aktarılan raporda, sığınma merkezlerine şu ana kadar 191 bin 501 kişinin yerleştirildiği ifade edildi.

 

Lübnan Emniyet Genel Müdürlüğü verilerine göre, 23 Eylül-18 Ekim tarihleri arasında Lübnan’dan Suriye’ye 471 bin 129 kişinin geçiş yaptığı bilgisinin paylaşıldığı raporda, bunlardan 335 bin 948’inin Suriyeli ve 135 bin 181’inin Lübnan vatandaşı olduğu belirtildi.


Kaynak: AA

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER‘e abone olun.

Google News Takip Et


Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.