Konya’da Kaçakçılara Yönelik Operasyonda 1 Milyon Sigara Ele Geçirildi - Konya Haber TVKonya Haber TV

29 Nisan 2024 - 07:03

Konya’da Kaçakçılara Yönelik Operasyonda 1 Milyon Sigara Ele Geçirildi

reklam
Konya’da Kaçakçılara Yönelik Operasyonda 1 Milyon Sigara Ele Geçirildi
Son Güncelleme :

06 Kasım 2023 - 13:04

122 views
reklam

Konya’da gerçekleştirilen operasyonlarda 1 milyon 235 bin doldurulmuş sigara, 63 bin sigara kağıdı, 76 bin boş makaron, kilolarca kıyılmış tütün, çok sayıda paket gümrük kaçağı sigara, çok sayıda gümrük kaçağı tıbbi ürün, gümrük kaçağı parfüm ve cep telefonu ele geçirildi. Operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı.

Konya’da kaçakçılık operasyonu: 11 gözaltı

Kaçakçılara düzenlenen operasyonda 1 milyon 235 bin doldurulmuş sigara ele geçirildi

KONYA – Konya’da kaçakçılara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 1 milyon 235 bin doldurulmuş sigara, 63 bin sigara kağıdı, 76 bin boş makaron, kilolarca kıyılmış tütün, çok sayıda paket gümrük kaçağı sigara, çok sayıda gümrük kaçağı tıbbi ürün, gümrük kaçağı parfüm ve cep telefonu ele geçirildi. Operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılara yönelik yaptığı çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede tespit edilen 4 iş yeri, 2 ev 2 depo ve 2 araca operasyon düzenlendi. Adreslerde yapılan aramada; 2 bin 830 paket gümrük kaçağı sigara, 2 bin 450 adet gümrük kaçağı tıbbi ürün, 1 milyon 235 bin adet doldurulmuş sigara, 63 bin adet sigara sarma kağıdı, 76 bin adet boş makaron, 46 kilo kıyılmış tütün, 324 adet elektronik sigara, 8 adet gümrük kaçağı cep telefonu ve 84 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirildi. Adreslerde bulunan gümrük kaçağı malzemelere el konulurken, 11 şüpheli ‘5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa’ muhalefet suçundan gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, devleti vergi kayıplarına uğratan ve halkın sağlığını hiçe sayan kaçakçılara yönelik operasyonların aralıksız sürdürüleceği ifade edildi.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam