Konya’da Hafif Ticari Araç Takla Attı: 2 Yaralı - Konya Haber TVKonya Haber TV

28 Nisan 2024 - 14:08

Konya’da Hafif Ticari Araç Takla Attı: 2 Yaralı

reklam
Konya’da Hafif Ticari Araç Takla Attı: 2 Yaralı
Son Güncelleme :

08 Ocak 2024 - 9:42

82 views
reklam

Konya’nın Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan hafif ticari araç takla attı ve şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü ve yolcu olarak bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Kulu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Konya\'da Hafif Ticari Araç Takla Attı: 2 Yaralı

Konya’nın Kulu ilçesinde kontrolden çıkan hafif ticari aracın takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 10.00 sıralarında Kulu ilçesi Katır Tepesi mevkisi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.D. idaresindeki 06 JRA 39 plakalı hafif ticari araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Takla atan araç şarampole yuvarlandı. Kazada araçta bulunan sürücü ile yolcu olarak bulunan H.N. yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Kulu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam