Konya’da tankerin devrilmesi sonucu trafik kazası: 2 yaralı - Konya Haber TVKonya Haber TV

5 Mayıs 2024 - 09:41

Konya’da tankerin devrilmesi sonucu trafik kazası: 2 yaralı

reklam
Konya’da tankerin devrilmesi sonucu trafik kazası: 2 yaralı
Son Güncelleme :

05 Ocak 2024 - 8:48

77 views
reklam

Konya’nın Karapınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, refüje çarpan bir tankerin devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Kaza sonrasında olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Karapınar Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın sebebiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Konya\'da tankerin devrilmesi sonucu trafik kazası: 2 yaralı

Konya’nın Karapınar ilçesinde refüje çarpan tankerin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kaza, 08.30 sıralarında Konya-Karapınar Karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün ismi bilinmeyen 34 KJ 1343 plakalı çekiciye bağlı 63 AGF 590 tanker refüje çarparak devrildi. Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada araç sürücüsü ve yanında yolcu olarak bulunan kişi yaralandı. Yararılar olay yerine sevk edilen sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından ambulanslarla Karapınar Devlet Hastanesi kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sebebiyle ulaşıma kapanan yol aracın bulunduğu yerden kaldırılmasının ardından tekrar açıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam